kenplayer does not work with jw player in one website.

Home Forums Webmaster Discussion kenplayer does not work with jw player in one website.

This topic contains 2 replies, has 1 voice, and was last updated by  jurgen 3 months, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #4261 Reply

    jurgen

    Particularly, i have the error in arabianporn.site , it other websites i can run with jw player, but as i changed the iframe to amp-iframe (this is why there is a placeholder image), i had to remove the moz, webkit… so with js player it misses many elements and i have to use js player. This is why i discovered that this website does not work with jw player.

    By the way, i already run videos with AMP and no errors since this afternoon, i already have 3 websites working perfectly plus this one that has this error. And i have 9 left to install. I have to wait google to index them, last week, it indexed the pages after 2 dais or so, multiplied traffic by 50% and then, found the errors, and deindexed them from AMP.

    #4262 Reply

    What kind of issues do you have?

    I visit the site and everything seems to work.

    #4263 Reply

    jurgen

    The problem i have is that when i use JW player to play the videos, It does not work, it just shows the placeholder i inserted, but then the place of the video appears blank.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: kenplayer does not work with jw player in one website.
Your information: